Pogledajte predivne Windows 11 kolekcije pozadina - možete ih preuzeti

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 08:07

Pogledajte predivne Windows 11 kolekcije pozadina - možete ih preuzeti

Preview build-om za Windows 11 dobili smo uvid u nove funkcije i promene koje dolaze u Microsoft-ovu sledeću generaciju Windows-a. Jedna od ovih promena su nove kolekcije podrazumevanih Windows pozadina koje se mogu odabrati kao radna površina.

Sa operativnim sistemom Windows 11, Microsoft je prepravio podrazumevane pozadine novim kolekcijama Captured Motion, Flow, Glow, Sunrise, uklanjajući podrazumevane pozadine Flowers i Windows 10. Nove instalacije operativnog sistema Windows >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 11 sada će koristiti sledeću podrazumevanu pozadinu, koja dolazi u svetlom i tamnom režimu, kao što je prikazano dole.

Pored novih podrazumevanih pozadina, Microsoft je dodao i četiri nove kolekcije pozadina pod nazivom Captured Motion, Flow, Glow Sunrise. Svaka od ovih kolekcija dolazi sa četiri različite pozadine, kao što je ilustrovano u nastavku. Kolekcija Captured Motion prikazuje mirni okvir različitih oblika dok su u pokretu.

Kolekcija pozadina Flow prikazuje tok tankih oblika.

Kolekcija Glow sastoji se od četiri pozadine koje prikazuju kružni predmet koji svetli u različitim bojama.

Konačno, kolekcija Sunrise je set od četiri pozadine koje prikazuju sunce koje izlazi nad raznim živopisnim pejzažima.

Za one koji žele da vide pozadinske slike Windows 11 u punoj rezoluciji, ChangeWindows Tviter nalog ih je pretvorio u arhivu, tako da se svi mogu naći na jednom mestu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.