Pogledajte predivne Windows 11 kolekcije pozadina - možete ih preuzeti

Preview build-om za Windows 11 dobili smo uvid u nove funkcije i promene koje dolaze u Microsoft-ovu sledeću generaciju Windows-a. Jedna od ovih promena su nove kolekcije podrazumevanih Windows pozadina koje se mogu odabrati kao radna površina.

Tehnopolis

Izvor: B92, Bleepingcomputer

Četvrtak, 17.06.2021.

07:55

Pogledajte predivne Windows 11 kolekcije pozadina - možete ih preuzeti
Foto: Promo

Sa operativnim sistemom Windows 11, Microsoft je prepravio podrazumevane pozadine novim kolekcijama Captured Motion, Flow, Glow, Sunrise, uklanjajući podrazumevane pozadine Flowers i Windows 10. Nove instalacije operativnog sistema Windows 11 sada će koristiti sledeću podrazumevanu pozadinu, koja dolazi u svetlom i tamnom režimu, kao što je prikazano dole.

Pored novih podrazumevanih pozadina, Microsoft je dodao i četiri nove kolekcije pozadina pod nazivom Captured Motion, Flow, Glow Sunrise. Svaka od ovih kolekcija dolazi sa četiri različite pozadine, kao što je ilustrovano u nastavku. Kolekcija Captured Motion prikazuje mirni okvir različitih oblika dok su u pokretu.
Foto: Promo
Kolekcija pozadina Flow prikazuje tok tankih oblika.
Foto: Promo
Kolekcija Glow sastoji se od četiri pozadine koje prikazuju kružni predmet koji svetli u različitim bojama.
Konačno, kolekcija Sunrise je set od četiri pozadine koje prikazuju sunce koje izlazi nad raznim živopisnim pejzažima. Za one koji žele da vide pozadinske slike Windows 11 u punoj rezoluciji, ChangeWindows Tviter nalog ih je pretvorio u arhivu, tako da se svi mogu naći na jednom mestu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: