Vulin: Hag nije radio 12 godina, a sad im frka!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Hag nije radio 12 godina, a sad im frka!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je u utorak u Preševu da ne razume zašto Haški tribunal baš sada, u jeku izborne kampanje, traži izručenje lidera radikala Vojislava Šešelja.

- Govorim kao ministar, ali to nije stav Vlade Srbije već moj lični stav. Ne razumem zašto to mora da se radi usred izborne kampanje, ne razumem zašto bi Hag pokušavao na ovaj način >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da učestvuje u srpskoj unutrašnjoj politici, što sigurno nije deo njegovog mandata - rekao je Vulin.

- Ne razumem da ono što nisu radili 12 godina ne mogu da sačekaju 12 meseci ili koliko je potrebno, ako su 12 godina čekali na ovako nešto. Mislim da Hag mora da pokaže razumevanje o situaciji u kojoj se nalazi Republika Srbija - izjavio je Vulin.

On je podsetio da je pre godinu dana, kada je Šešelj iz Tribunala došao u Srbiju, poručio Hagu da ga ne traže nazad.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.