Vučić: U Evropi je jedino Albancima sve dozvoljeno

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: U Evropi je jedino Albancima sve dozvoljeno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da nije srećan zbog neodgovornosti Albanaca, koji odavno rade na prisajedinjenju Kosova Albaniji, dodajući da imaju samo jednu zastavu, albansku, a svi u Evropi se na to prave blesavi.

Vučić je prokomentarisao fotografiju posle današnje sednice vlade Kosova i Albanije, na kojoj članovi pokazuju dvoglavog orla, rekavši da mu više to liči na "kokoši, nego na orlove".

- Za ovako nešto, mi bismo išli u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Hag, svi. Nisam mnogo fasciniran time, niti vidim mnogo pameti, znanja i ideja. Kokoši da izigravate možete uvek. Nisam srećan zbog njihove neodgovornosti - rekao je Vučić.

On je naglasio da je proces prisajedinjenja Kosova sa Albanijom počeo odavno, upitavši da li se na Kosovu može videti druga od albanske zastave.

- ,Na samitu EPP sam čuo od jednog velikog evropskog lidera da je u Evropi jedino Albancima sve dozvoljeno - preneo je Vučić.

Upitan kako objašnjava bahato ponašanje Ramuša Haradinaja u poslednje vreme, Vučić je ukazao da se zaboravlja da je Hašim Tači podneo prigovor ustavnom sudu da se Srbima ponovo uzme imovina.

- Ne pravim razliku među njima, ne pada mi na pamet - rekao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.