Izvor: RTS, 07.Dec.2022, 17:27

Ten Hag: Ronaldo je prošlost, mislimo na budućnost

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je da portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo prošlost za klub sa "Old traforda".
Ronaldo je pre početka Svetskog prvenstva u Kataru raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom, pošto je u intervjuu koji je dao britanskom novinaru Pirsu Morganu uvredio čelnike engleskog kluba, menadžera i bivše saigrače.

Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je sa selekcijom Portugalije na Mundijalu u Kataru, dok se Mančester junajted u Španiji priprema za nastavak sezone.
"Ronaldo je otišao iz kluba i to je sada prošlost. Mančester junajted sada gleda napred i u budućnost. Imamo velike ambicije u budućnosti. Zadovoljan sam trenutnom situacijom, ali vidim da ima dosta prostora za napredak", rekao je Ten Hag za klupsku televiziju.
Holandski stručnjak je istakao da je zadovoljan igračima koji su u letnjem prelaznom roku stigli u Mančester junajted.
"Imam osećaj da idemo u pravom smeru, ali znamo da nas čeka još mnogo posla. Prvi cilj je da dođemo u poziciju da možemo nešto da osvojimo. U decembru i januaru se ne osvajaju trofeji. Oni se osvajaju u aprilu, a očekujem da tada budemo u formi", naveo je menadžer Junajteda.
Mančester junajted je trenutno peti na tabeli Premijer lige.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Junajted primio četiri gola od Kadiza, od večeras se zna ko je precrtan!

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Dec.2022, 01:31

Fudbaleri Mančester junajteda izgubili su od Kadiza rezultatom 4:2 u prijateljskom susretu pred nastavak sezone. . Erik ten Hag je u Španiju poveo rezerviste zbog Mundijala, ali su šansu dobili igrači koji bi mogli da se nametnu u nastavku sezone, ali se večeras nisu pokazali u pravom svetlu.. Ten...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.