Štrbac: Da u Hagu važi smrtna presuda, manje bi Srba ubili nego sada u zatvorima (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 23.Avg.2015, 03:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrbac: Da u Hagu važi smrtna presuda, manje bi Srba ubili nego sada u zatvorima (VIDEO)

General Mile Mrkšić nedavno je preminuo u zatvoru u Portugalu gde ga je poslao haški tribunal. Oćigledno je smrt nastupila nemarom ali se i druge sumnje teško mogu otkloniti.


   
Ilustracija: KM Novine    


Povodom tragične smrti generala Mrkšića KM Novine su razgovarale sa savom štrbcem, direktorom D.I.C. Veritas koji o srpskim ratnicima sa područja Hrvatske i Bosne brine i pruža svu pravnu >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << podršku koja od strane države Srbije u potpunosti izostaje za mnoge od nevin optuženih Srba.

Karcinom pluća, koji je uzrokovao smrt generala, otkriven je tek 4 dana pre nego što je ona nastupila! 

"Meni je mnogo rođaka umrlo od raka pluća i mučili su se duže vremena, meseci, godina... a ovo je nešto ubrzano. Njegova ćerka se javila pre nekoliko dana medijima sa apelom da ga prebace u Srbiju jer je u veoma lošem stanju. Nažalost, desilo se to što se desilo. Jasno je da ima povoda za pokretanjem istrage, ovo nije prvi već osmi slučaj. Ne računamo Hadžića koji će uskoro umreti, ili Šešelja koji je teško oboleo, mnogi su pušteni pa pomrli. Ovo je neverovatno koliko je Srba pomrlo u Hagu. Ja sam čak rekao - Hag nema smrtnu kaznu ali da ima ne bi ih toliko izrekao koliko im je pomrlo samo u pritvorskoj jedinici" rekao je Štrbac za KM Novine.

Poslušajte i ostatak priče o očiglednim ubistvima nemarom, srpskih zatočenika u Hagu, za koje narod govori da su u tom NATO zatvoru jedino iz želje zapadnih agresora i zlikovaca koji bi da im se osvete što su tako dobro branili srpske zemlje u ratovima sa neuporedivo nadmoćnijim neprijateljem.


Današnja 'Politika' donosi tekst o svedočenju i dokazima da je pritvorenik dr Milan Kovačević umesto pružene zdravstvene pomoći poslat u smrt.Razgovarao: Stevo Mrđen / KM Novine

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.