Stoti gol Bruna u karijeri, Ten Hag zadovoljan igrom Junajteda VIDEO

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 18:12

Stoti gol Bruna u karijeri, Ten Hag zadovoljan igrom Junajteda VIDEO

Bruno Fernandeš je doneo zlata vredne bodove Mančester junajtedu u meču sa Aston Vilom.

U duelu direktnih rivala u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona, Junajted je slavio sa 1:0 pogotkom Portugalca u 39. minutu.

Tako je na šest mečeva do kraja Junajted četvrti sa velikim izgledila da završi na tom mestu na kraju sezone.

Fernandeš je postigao svoj jubilarni, 100. pogodak u karijeri, bio mu je to i šesti gol na mečevima protiv Aston Vile. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Znam da njihovi navijači verovatno ne vole da me vide sa druge strane... Ipak, više bih voleo da se koncentrišu na svoje igrače i pomognu njima, umesto što gledaju šta ja radim", rekao je Bruno posle meča.

I menadžer Erik ten Hag je bio prezadovoljan zbog važnih bodova.

"Zadovoljan sam zbog bodova, ali i igre. Zaista oslilna igra protiv Aston Vile koja nije izgubila na deset prethodnih mečeva. Delovalo mi je da smo imali potpunu kontrolu. Moglo je biti 3:1 ili 4:1", rekao je Ten Hag.

Holanđanin je posebno pohvalio štopera Viktora Lindelofa.

"Igra fantastično u poslednje vreme. Igra dobro sa i bez lopte. Kontrolisao je odbranu danas, dobro se pozicionirao, počinjao napade, imao odlične odluke, zaista sam zadovoljan", dodao je menadžer Junajteda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kazemiro izgrdio Bruna pa ga zagrlio VIDEO

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 10:05

Mančester junajted je blizu ostvarenja cilja, plasmana u Ligu šampiona...Ekipa sa Old Traforda je u nedelju pobedila Aston Vilu sa 1:0 i tako se učvrstila na četvrtoj poziciji...Iako teoretski još ništa nije gotovo, ova pobeda je bila veoma važna za izabranike Erika ten Haga, a strelac jedinog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.