Izvor: Pančevac-online.com, 09.Feb.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stabilizatori i destabilizatori

Pokušaji destabilizacije Srbije i naše narodne vlasti postali su masovna pojava.

Eto, kada je Haški tribunal privremeno pustio Vojislava Šešelja, i slepcima je bilo jasno da je to zakulisna američka igra usmerena na destabilizaciju njegovih kumova, a naših vladalaca.

Kada neko o Tomislavu Nikoliću kaže nešto što se ne sviđa Stanislavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Pak, šefovici pres-službe i savetnici predsednika, i to je, u stvari, pokušaj destabilizacije Srbije.

Kada se radoznali novinari zapitaju šta znače neke od izjava šefa države, to je, naravno, pokušaj destabilizacije Vlade.

U slučaju da se neki od ministara podvrgne detaljnijoj kritici, to je zapravo posredni pokušaj destabilizacije premijera Vučića.

I višemesečni advokatski štrajk bio je manje-više prikriveni tajkunski pokušaj destabilizacije ministra Selakovića, a samim tim i narodne vlasti. To se vidi i iz aviona.

Kada Saša Janković, zaštitnik građana, od nadležne vojne službe zatraži podatke o uličnoj tuči s policijom, to je pokušaj destabilizacije Vojske Srbije. Jašta.

Kada nekog od vladika ulove u kakvoj nemoralnoj raboti s dečacima, u pozadini je svakako namera da se destabilizuje naša majčica Crkva.

Kada tamo neki mrmot izađe iz jazbine, pa se odmah vrati u rupu, navodno najavljujući nastavak zime, to nije ništa drugo nego pokušaj da se destabilizuje Republički hidrometeorološki zavod. Normalno.

A šta bi mogla da bude rasprava polupijanih gostiju s kelnerom u birtiji oko kusura nego perfidni pokušaj destabilizacije ugostiteljskog sektora i posredan napad na Vladu i premijera. Jasno ko dan.

Ni gunđanje penzionera zbog smanjenja penzija nije ništa drugo nego otvoreni atak na fiskalnu politiku Vlade, u nameri da se destabilizuju ekonomske mere, štednja i vlast.

Znamo mi dobro sve te pomenute destabilizatore i njihovu strategiju i taktiku, postupak i tehnologiju.

Samo se nadamo, u ime radnika, seljaka i poštene inteligencije, da u ovoj državi valjda ima nekog ko o svim tim nenarodnim elementima vodi urednu evidenciju.

Može opet zatrebati.

Z. Spremo

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.