Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc: Intenzivirati istragu mreže jataka

Haško tužilaštvo ocenjuje da "saradnja sa srpskim vlastima i dalje u potpunosti ispunjava očekivanja" kad je reč o pristupu svedocima i dokumentima, ali očekuje intenziviranje napora na istrazi mreže pomagača Ratka Mladića i Gorana Hadžića, konstatovao je u najnovijem izveštaju glavni haški tužilac Serž Bramerc.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bramerc: Intenzivirati istragu mreže jataka

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2012

Haško tužilaštvo ocenjuje da "saradnja sa srpskim vlastima i dalje u potpunosti ispunjava očekivanja" kad je reč o pristupu svedocima i dokumentima.

Nastavak na Radio 021...

Bramerc: Ubrzati istragu o jatacima

Izvor: RTS, 25.Maj.2012

Saradnja sa srpskim vlastima i dalje u potpunosti ispunjava očekivanja kad je reč o pristupu svedocima i dokumentima, navodi se u izveštaju glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca. Očekuje se intenziviranje napora na istrazi mreže jataka Ratka Mladića i Gorana Hadžića, ističe se u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.