Šešeljevo stanje stabilno, vraćen u Haški tribunal

Izvor: Politika, 19.Jan.2012, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešeljevo stanje stabilno, vraćen u Haški tribunal

 BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Todorović rekao je da je predsednik SRS Vojislav SSesselj sinoć vraćen u pritvorsku jedinicu u Haškom tribunalu iz bolnice u koju je dovezen oko 20 časova zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Todorovich je rekao da je Šesselj vraćen u Haški tribunal s obrazloženjem da mu je zdravstveno stanje stabilno, izrazivši sumnju da je "za tako kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << vreme" Šešelju moglo da se poboljša stanje.

"Haški tribunal po svaku cenu hoće da eliminiše Vojislava Šesšlja, hoće da ga ubije, jer je neverovatno da se za tako kratko vreme dese takve (zdravstvene) promene", rekao je Todorović u izjavi za agenciju Beta.

"U toku dana Šešelj je imao simptome kao i 6. januara, drastično izraženu tahikardiju, aritmiju i nagli pad pritiska", ukazala je Srpska radikalna stranka i navela da nema saznanja u koju bolnicu je Šešelj bio prebačen.

Beta

objavljeno: 19.01.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.