SRAMOTAN HUMOR ŠVAJCARCA: Kritikovao Đokovića i spominjao Hag, usledila je žestoka reakcija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 09:08

SRAMOTAN HUMOR ŠVAJCARCA: Kritikovao Đokovića i spominjao Hag, usledila je žestoka reakcija (FOTO)

Morao je da se izvini zbog neumesne šale.

Novak Đoković na udaru je kritika od trenutka kada se pojavila korona na turniru Adria tur, a među zaraženima je bio i srpski teniser.  Mnogi su se okomili posle toga na najboljeg srpskog tenisera, ali je komičar iz Švajcarske Stefan Buser otišao najdalje sa neprimerenim komentarom, umešavši u sve i politiku, ali se posle svega izvinjavao. Buser je u poslednjem izdanju svog podkasta ''Odds Men'' spomenuo organizaciju Adria tura >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilikom razgovora sa Mihaelom Švajcerom i Aronom Hercom i prokomentarisao je kao veliki fijasko pošto su neki teniseri, među kojima je i Đoković, dobili korona virus. Đoković se posle svega i izvinio, a Buser je to prokomentarisao na očigledno samo njemu ''komičan'' način, što je uvredilo Srbe u dijasori koji su imali prilike to da čuju.

 - Srbi visokog ranga obično se izvinjavaju samo u Hagu - rekao je Buser i izazvao burnu reakciju, a ubrzo je pkkrenuta peticija da Buser i njegov tim bude kažnjen, zbog čega je komičar odlučio da se javno izvini zbog komentara.

Die Pointe sei «unpassend» gewesen, sagt @stefanbuesser nach einer Aussage über die Adria-Tour des Tennisprofis Novak Djokovic im Podcast Quotenmänner. https://t.co/Iytjqqt2Ij

— persoenlich.com (@persoenlichcom) July 5, 2020

 - Naša kritika bila je usmerena protiv Novaka Đokovića i učesnika na njegovom Adrija turu, a ne generalno protiv Srba. Očigledno je da se nismo izrazili dovoljno jasno i zbog toga nam je žao. Kada sve pažljivo sagledamo, poenta da se ''Srbi visokog ranga izvinjavaju samo u Hagu'' je nedogovarajuća u vezi Novaka Đokovića, kom se divimo zbog njegovih sportskih dostignuća - poručio je Buser preko Instagrama i doda da mu nije bio cilj da uvredi bilo čija osećanja i poželeo svima ''mirno i opušteno let'' u ova ''nervozna vremena''.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.