SRAM VAS BILO Vučić: I meni su tražili da Srbe isporučujem u Haški tribunal, pa to nisam uradio - vi ste ih u kesi isporučivali

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 21:08

"SRAM VAS BILO" Vučić: I meni su tražili da Srbe isporučujem u Haški tribunal, pa to nisam uradio - vi ste ih u kesi isporučivali

Posebna sednica Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu izveštaj o pregovorima sa Prištinom od 1. septembra do 15. januara počela je danas u 10 časova.

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su Miloš Jovanović i Vojislav Koštunica strpali u džak generala Vladimira Lazarevića, velikog junaka, i poslali u Hag.

- Sram vas bilo! Svi su dobrovoljno otišli?! I Tolimir kad ste ga u kesi prebacivali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa one strane Drine? Tretirali ste ih kao kilu mesa, a dolazite da nam držite lekcije o patriotizmu i rodoljublju - rekao je Vučić.

- I meni su tražili da Srbe isporučujem u Haški tribunal, pa to nisam uradio. To su mi tražili za političke protivnike, za koje bi mi možda i odgovaralo da ih isporučim, pa to nisam uradio, a vi ste srpske junake isporučivali u kesi. Vi ćete nekom da kažete da je izdajnik? - rekao je predsednik Vučić.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.