Remek delo Gudelja za pobedu AZ Alkmara (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remek delo Gudelja za pobedu AZ Alkmara (VIDEO)

Efikasno veče u Erediviziji, veliki bod za Iglse

Fantastičnim lob udarcem Nemanje Gudelja, AZ je došao do pobede na gostovanju Bredi i vratio se na šestu poziciju na tabeli koja vodi u plej of za Ligu Evrope. Herenven je nastavio očajnu seriju rezultata remijem sa Go Ahed Iglsom na domaćem terenu - 2:2, Den Hag i Cvole nisu bili toliko izraziti favoriti, ali su uspeli da ostvare važne pobede.

Za Holanđane >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nekarakteristično tvrdu utakmicu su odigrali Breda i AZ Alkmar, sa malim brojem šansi i mrtve igre na sredini terena. Sredinom drugog poluvremena, Gudelj je uputio fantastičan lob iskosa sa desne strane kaznenog prostora Brede, koji golman domaćih nije uspeo da zaustavi. Kapiten AZ-a je tako svom timu doneo novu, petu pobedu u sezoni.

Posle fantastičnog starta sezone, Herenven je upao u krizu i ne može da pobedi praktično nikoga. U poslednjih pet utakmica zabeležili su tri remija i dva poraza i tako pali na sedmo mesto Eredivizije. Go Ahed se zaleteo u prvom poluvremenu i do 30. minuta vodio sa 2:0. Očekivano je bilo da gosti padnu pa je Herenven uspeo da izjednači u 84. minutu preko Raitale ali to je bilo sve.

ADO Den Hag i Viljem su odigrali 5+. Domaći su vodili 2:0 posle 35. minuta i gola Kramera, međutim, Viljemu je prijala pauza pa su već u 62. minutu stigli do izjednačenja. Ipak, sudija u Hagu se potrudio da bodovi ostanu na domaćem terenu, pa je Alberg iz penala doneo pobedu zeleno-žutima.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.