Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramuš Haradinaj podneo ostavku zbog poziva za Hag

PRIŠTINA

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj podneo je danas ostavku na sednici Vlade zbog poziva za sud u Hagu.

Haradinaj je rekao da je dobio poziv za saslušanje u Hagu u svojstvu osumnjičenog i da ovom ostavkom želi da “odvoji funkciju premijera od Ramuša Hradinaja”.

“U Hag ne ide premijer, nego Ramuš Haradinaj”, rekao je on, prenose prištinki mediji.

Haradina je već dva puta bio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pred ranijim sudom za ratne zločine u Hagu i oba puta je oslobodjen.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj podneo ostavku zbog poziva u Hag

Izvor: Radio 021, 19.Jul.2019

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj podneo je ostavku na sednici vlade..."Podnosim neopozivu ostavku sa pozicije premijera Republike Kosova. Želim da vam se zahvalim na ukazanom poverenju i podršci. Razlog je taj što sam dobio poziv od Specijalizovanih veća u Hagu kao osumnjičeni", kazao je emotivnim...

Nastavak na Radio 021...

DOSIJE HARADINAJ: Kidnapovao, mučio i klao civile! Evo zašto SRPSKI KRVNIK treba da ROBIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019

Ramuš Haradinaj podneo je danas ostavku na mesto premijera lažne države Kosovo, a Hag ga sumnjiči za zločine nad Srbima na KiM!..Haradnija je u Albaniji 1996. godine završio obuku i učestvovao u stvaranju terorističkih baza u gradovima Kuks i Tropoja...Na Kosovo je često dolazio ilegalno, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.