Radovan Karadžić 12. aprila održao predavanje u Novom Sadu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovan Karadžić 12. aprila održao predavanje u Novom Sadu!

NOVI SAD - Predsednik Društva za borbu protiv raka iz Sombora Đerđi Sarić potvrdila je danas da je neuropsihijatar Dragan Dabić, kako se lažno predstavljao haški optuženik Radovan Karadžić, 12. aprila ove godine održao predavanje u Kulturnom centru Orfeus u Novom Sadu.

"U subotu, 12. aprila, u Kulturnom centru Orfeus u Novom Sadu, pod pokroviteljstvom Pokreta za zdraviju Srbiju, održana je akcija Zdrav život >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je srećan život, u kojoj je značajno mesto zauzela i dr Ljiljana Kiridžić iz Somborskog društva za borbu protiv raka", rekla je Sarić.

Prema njenim rečima, na predavanju je učestvovao i Dragan Dabić, neuropsihijatar iz Beograda, koji je govorio na temu "Istinitosti tihovanja i meditacije".

Upitana da li je Ljiljana Kiridžić posumnjala da je Dabić haški optuženik Radovan Karadžić, Sarić je odgovorila da Kiridžić "ne zna ni kako izgleda Radovan Karadžić".

"Mi se politikom ne bavimo. Mi smo lekari", rekla je Sarić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karadžić kao Dabić gostovao i u Novom Sadu

Izvor: Kurir, 22.Jul.2008

NOVI SAD, 22. jula 2008. (Beta) - Radovan Karadžić održao je 12. aprila ove godine predavanje u Kulturnom centru Orfeus u Novom Sadu, izjavila je predsednica Društva za borbu protiv raka iz Sombora Đerđi Sarić. Kako prenosi Radio televizija Vojvodine, Sarić je rekla da je neuropsihijatar Dragan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.