Preminuo poslanik SRS Jovo Ostojić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo poslanik SRS Jovo Ostojić

Narodni poslanik, dugogodišnji član Srpske radikalne stranke Jovo Ostojić je preminuo, saopštila je danas Srpska radikalna stranka.

Kako je objavljeno na sajtu SRS, Ostojić je preminuo sinoć, posle kraće bolesti.

Haški tribunal je za Ostojićem, zajedno sa još dvoje radikala - Vjericom Radetom i Petrom Jojićem - izdao nalog za hapšenje i tražio njihovo izručenje, tereteći ih za podmićivanje svedoka u suđenju Vojislavu Šešelja.

Ostojić će biti sahranjen u nedelju, 2. jula u 15.30 časova na mesnom groblju u Prigrevici kod Apatina.
Pogledaj vesti o: Hag,   Apatin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo poslanik radikala Jovo Ostojić

Izvor: N1 televizija, 30.Jun.2017

Srpska radikalna stranka saopštila je da je sinoć, posle kraće bolesti, umro narodni poslanik Jovo Ostojić...Jovo Ostojić bio je dugogodišnji član i funkcioner Srpske radikalne stranke...Kako je navedeno u saopštenju, Vojislav Šešelj ga je zbog izuzetnih zasluga proglasio četničkim vojvodom...

Nastavak na N1 televizija...

Umro jedan od radikala koje je tražio Hag

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2017

BEOGRAD - Narodni poslanik Jovo Ostojić, jedan od troje srpskih radikala koje je Haški tribunal optužio za nepoštivanje suda, umro je poslije kraće bolesti...Ostojić je umro sinoć, a biće sahranjen u nedjelju, 2. jula, u 15.30 časova na mjesnom groblju u Prigrevici kod Apatina, saopšteno je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.