Predsednik Haškog tribunala odbio poziv da učestvuje u debati u UN

Izvor: Blic, 12.Mar.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Haškog tribunala odbio poziv da učestvuje u debati u UN

Hag - Predsednik Haškog tribunala, američki sudija Teodor Meron, odbio je poziv da učestvuje u debati u UN na temu Uloga međunarodne krivične pravde u procesu pomirenja, zakazanoj za 10. april.

To je danas Tanjugu izjavila portparol tribunala Magdalena Spalinjska, koja, medjutim, nije znala razloge za ovakvu odluku predsednika haškog suda.

- Sve što mogu da kažem je da je sudija Meron odbio poziv da učestuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u debati - rekla je Spalinjska.

Debatu je inicirao predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić, krajem prošle godine, posle donošenja oslobadjajuće presude sa hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meron neće na debatu u UN

Izvor: B92, 12.Mar.2013

Hag -- Predsednik Haškog tribunala Teodor Meron odbio je poziv da 10. aprila učestvuje u debati u UN, na temu Uloga međunarodne krivične pravde u procesu pomirenja...To je danas Tanjugu izjavila portparol tribunala Magdalena Spalinjska, koja, međutim, nije znala razloge za ovakvu odluku predsednika...

Nastavak na B92...

MERON NE DOLAZI KOD JEREMIĆA: Predsednik tribunala odbio poziv da učestvuje u debati u UN

Izvor: S media, 12.Mar.2013

Predsednik Haškog tribunala, američki sudija Teodor Meron, odbio je poziv da učestvuje u debati u UN na temu Uloga međunarodne krivične pravde u procesu pomirenja, zakazanoj za 10. april...To je danas Tanjugu izjavila portparol tribunala Magdalena Spalinjska, koja, međutim, nije znala razloge za...

Nastavak na S media...

Sudija Meron odbio učešće u Jeremićevoj debatu u UN

Izvor: Kurir, 12.Mar.2013

Predsednik Haškog tribunala sudija Teodor meron odbio je učeće u debati u UN na temu Uloga međunarodne krivične pravde u procesu pomirenja, zakazanoj za 10. april..HAG - Predsednik Haškog tribunala, američki sudija Teodor Meron, odbio je poziv da učestvuje u debati u UN na temu Uloga međunarodne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.