Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Feb.2011, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrana Stanišića u Hagu traži registar Hrvatskih branitelja

Haška obrana bivšeg ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Miće Stanišića, kojem se u Hagu sudi za zločine počinjene nad Hrvatima i Bošnjacima tokom rata na području BiH, zatražila je od sudskog vijeća Haaškog suda da izda obvezujući nalog Hrvatskoj za dostavu Jedinstvenog registra hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, objavio je Haški sud. Stanišićevi branitelji u obrazloženju zahtjeva naveli su da su na internet stranici www.registarbranitelja.com pronašli imena nekih civilnih ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Hag: Pravi spisak branitelja na videlo

Izvor: Mondo, 09.Feb.2011, 02:33

Odbrana bivšeg ministra unutrašnjih poslova Srpske Miće Stanišića zatražila je od sudskog veća da izda obavezujući nalog Hrvatskoj za dostavljanje Jedinstvenog registra hrvatskih vojnika iz proteklog rata.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.