Krasnići otputovao u Hag: VREME JE DA PTIČICA PROPEVA O KLANJU SRBA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasnići otputovao u Hag: VREME JE DA PTIČICA PROPEVA O KLANJU SRBA! (FOTO)

Bivši pripadnik zločinačke OVK biće saslušan

Bivši pripadnik tzv. OVK i aktuelni funkcioner Socijaldemokratske inicijative Jakup Krasnići otputovao je danas u Hag, po pozivu Specijalnog suda, gde će biti saslušan u okviru istrage i procesuiranja ratnih zločina, koje su pripadnici te paravojske činili nad Srbima i drugim nealbancima.

Krasnići je juče potvrdio da bi na saslušanju u Specijalnom sudu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebalo da se pojavi 24. jula.

Fotografije odlaska Krasnićija u Hag su objavljene na Fejsbuku.

Krasnići je ranije rekao da se protivi formiranju tog suda, ali da će se ipak odazvati pozivu, iako nije rekao u kom svojstvu - kao svedok ili osumnjičeni.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.