JOŠ NEMA ODLUKE O HARADINAJU

Izvor: Kurir, 29.Avg.2010, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ NEMA ODLUKE O HARADINAJU

PRIŠTINA - Haški tribunal još nije odredio datum sednice na kojoj će razmotriti zahtev za uslovno puštanje na slobodu predsednika Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja, prenose prištinski mediji.

Zvaničnici Alijanse za budućnost Kosova rekli su da bi odluka o zahtevu Haradinaja za puštanje na slobodu mogla biti doneta tokom ove nedelje, ali zvaničnici Tribunala su te izjave nazvali spekulacijama.

- Sudija treba da odluči da li će se Haradinaj braniti na slobodi ili ne, ali do sada nije doneta neka odluka - rekla je portparol Tribunala Nerma Jelačić i dodala da datum sednice na kojoj će se razmotriti zahtev odbrane još nije određen.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novac za Srbe posle pritiska

Izvor: B92, 29.Avg.2010

Priština -- Vlada Kosova je odlučila da izdvoji 13 miliona evra za srpske opštine na Kosovu posle muđunarodnog pritiska, pišu prištinski mediji... Odluka je doneta na sastanku vlade održanoj u četvrtak, samo dan posle odluke Vlade Kosova da izdvoji pet miliona evra za investicije u opštinu Mitrovica..."Pet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.