Haški tribunal lagao o uzroku smrti Milana Kovačevića

Izvor: KMnovine.com, 23.Avg.2015, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haški tribunal lagao o uzroku smrti Milana Kovačevića

Dan nakon što je pritvorenik dr Milan Kovačević 1. avgusta 1998. preminuo, Haški sud je objavio laž da je reč o infarktu srca.


   
Milan Kovačević je rođen u zloglasnoj klanici, logor Jasenovac    

"Rezultati obdukcije, na kojoj smo inistirali, pokazali nešto sasvim drugo" – kaže za „Politiku” dr Dušan Vučićević, lekar i pravnik iz >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Čikaga,  branilac zamenika komandanta Kriznog štaba opštine Prijedor.

Dva dana posle smrti dr Milana Kovačevića u pritvorskoj ćeliji Haškog tribunala, njegov branilac dr Dušan Vučićević obavestio je portugalskog sudiju Almira Rodrigeza, određenog da u ime Tribunala istraži smrtni slučaj, o nameri da prisustvuje svim saslušanjima koja će uslediti povodom toga. Iz Čikaga gde živi odmah je doputovao u Hag i suočio se sa nizom prepreka i činjenica na osnovu kojih je zaključio da je Haški sud, umesto da pruži medicinsku pomoć, dr Kovačevića poslao u smrt.


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.