Haradinaj oslobođen!

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj oslobođen!

Haški tribunal u četvrtak izrekao presude trojici komandanata zločinačke Oslobodilačke vojske Kosova. Ljah Brahimaj osuđen na šest godina. Tužilaštvo nije izvelo ni jedan dokaz

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reakcije: "Presuda katastrofalna"

Izvor: TV Avala, 03.Apr.2008

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica ocenio je danas da se oslobađajućom presudom bivšem komandantu Oslobodilačke vojske Kosova Ramušu Hradinaju, Haški tribunal tribunal ruga pravdi i nevinim žrtvama.

Nastavak na TV Avala...

Ramuš Haradinaj u Prištini

Izvor: BBC na srpskom, 04.Apr.2008, 02:24

U Prištinu se u petak po podne, po završetku suđenja, iz pritvorne jedinice Haškog tribunala vratio bivši premijer Kosova i komandant OVK Ramuš Haradinaj.

Nastavak na BBC na srpskom...

Haški sud oslobodio Ramuša Haradinaja optužnice za ratne zločine.

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Apr.2008

Haški tribunal oslobodio je danas bivšeg vodju Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Ramuša Haradinaja i saoptuženog Idriza Baljajakrivice za ratne zločine nad Srbima, Romima i Albancima u okoliniDečana 1998, a trećeoptuženog Ljaha B ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Tužilaštvo: Razmotrićemo presudu

Izvor: B92, 04.Apr.2008

Hag, Beograd, Priština -- Haško tužilaštvo detaljno će razmotriti presudu i onda odlučiti da li će uložiti žalbu na oslobađanje Ramuša Haradinaja...Portparolka Tužilaštva Olga Kavran izjavila je da presuda ima više od 200 strana i rekla da "tim Tužilaštva prethodno mora da je prouči...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.