Izvor: Pančevac-online.com, 10.Maj.2023, 12:42

HAŠKI SUD: Ubijajući Srbe OVK je namerno menjala demografiju Kosova

U optužnici protiv nekadašnjih lidera „Oslobodilačke vojske Kosova“ (OVK/UČK), kojima se u Specijalnom sudu u Hagu sudi za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti, između ostalog stoji i da su u leto 1999. godine napadi na srpske civile rezultirali i do 50 smrti nedeljno, gde se nije radilo o osveti, već je u pitanju bio […] The post HAŠKI SUD: Ubijajući Srbe OVK je namerno menjala demografiju Kosova appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Hag,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANČEVKA NOKTIMA GREBALA SINA PO LICU Uhapšena I. M. zbog nanošenja lakših povreda maloletnom detetu!

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Maj.2023

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je nadležnom sudu optužnicu protiv I.M. zbog nasilja u porodici, odnosno svojim maloletnim sinom. Kako se navodi u optužnici, I.M. je 25. novembra prošle godine, u Pančevu, više puta noktima grebala svog maloletnog sina po licu, nanevši mu tom prilikom,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.