HAG VEĆ ISPITAO TAČIJA I VESELJIJA! TO JE JAVNA TAJNA! Politički potres na Kosovu i Metohiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"HAG VEĆ ISPITAO TAČIJA I VESELJIJA! TO JE JAVNA TAJNA!" Politički potres na Kosovu i Metohiji!

Poslanik pokreta "Samoopredeljenje" tvrdi da ima pouzdane informacije

Poslanik pokreta "Samoopredeljenje" u kosovskoj skupštini Đeljalj Svećla izjavio je da su istražioci pri Specijalnom sudu u Hagu već ispitali predsednika parlamenta Kadri Viseljija i samozvanog predsednika lažne države Kosovo Hašima Tačija.

Đeljalj Svećla navodi da je to javna tajna.

- To su javne tajne. Kadri Veselji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Frankfurtu. Hašim Tači je intervjuisan u dva različita slučaja. Ne znam lokacije - rekao je Svećla prištinskim medijima.

Svećla smatra da Ramuš Haradinaj nije morao da podnese ostavku na mesto "premijera" pre nego što će biti intervjuisan u Hagu.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.