Gotovina iz zatvora u predsedničku fotelju, jer to traži narod

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovina iz zatvora u predsedničku fotelju, jer "to traži narod"

Hrvatski politički analitičar Davor Đenero predviđa da će se oslobođeni haški optuženik Ante Gotovina uskoro uključiti u politiku i iskoristiti uticaj koji ima u društvu. Čak ga zanima i predsednička pozicija...

Kako prenosi "Fonet", hrvatski politički analitičar Davor Đenero ocenio je da će se Ante Gotovina sigurno uključiti u politiku i iskoristiti društveni i politički uticaj koji ima, ali bez stranačkog angažmana >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i verovatno sa rečenicom "ja to nisam hteo, ali to narod traži od mene".Đenero, takođe dodaje da Gotovina dugoročno računa na uticaj u hrvatskoj društvenoj areni o zato mu sada ne odgovara bilo kakvo stranačko vezivanje i bilo kakvo brzo trošenje političkog ili društvenog kapitala kojeg definitivno ima.- Gotovinu bi jedino mogla zanimati pozicija predsednika Republike Hrvatske i toga je svestan i predsednik Ivo Josipovic i zato mu nudi savetničku poziciju u svom timu - kaže Đenero, a prenosi "Fonet".Đenero ne veruje da će se Gotovina pojaviti kao protivkandidat Josipoviću na izborima krajem 2014. godine ili početkom 2015. godine, ali posle toga je sve moguće.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.