GOTOVINA I MARKAČ U PONEDELJAK  PREDAJU ŽALBE

Izvor: Kurir, 15.Maj.2011, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVINA I MARKAČ U PONEDELJAK PREDAJU ŽALBE

HAG - Odbrane dvojice hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača, nepravosnažno osuđenih pred Haškim tribunalom za zločine počinjene tokom i posle akcije Oluje, u ponedeljak će najaviti žalbe na prvostepenu presudu

HAG  - Odbrane dvojice hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača, nepravosnažno osuđenih pred Haškim tribunalom za zločine počinjene tokom i posle akcije Oluje, u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će najaviti žalbe na prvostepenu presudu.

U ponedeljak, po pravilima Tribunala, ističe poslednji rok za podnošenje najave žalbe na presudu kojom su 15. aprila Gotovina i Markač proglašeni krivima i osuđeni na kazne zatvora od 24 i 18 godina zatvora za učestvovanje u udruženom zločinačkom poduhvatu.

General Ivan Čermak oslobođen je svake odgovornosti i pušten na slobodu, prenosi hrvatski Nacional. U kancelariji haškog tužilaštva u petak se nije zanlo da li

će se i oni žaliti, jer je glavni tužilac Serž Bramerc bio na službenom putu,.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.