Film na N1 koji stavlja metu Vučiću... Ubistvo njega i njegove porodice? Haški tribunal protiv Vučića

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 23:02

Film na N1 koji stavlja metu Vučiću... Ubistvo njega i njegove porodice? Haški tribunal protiv Vučića

TV N1 emitovala je večeras sraman film u kome su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što predstavlja do sada neviđen progon jednog čoveka.

Kada mržnja postane jedini politički adut, tada možemo videti da se na televizijama koje emituju program u Srbiji i o Srbiji, ali porez ovde ne plaćaju, propagandni filmovi, sa naracijom u stilu arogantnih haških tužioca, lako postanu tema, navode Novosti.

Kako se navodi, na prvi dan predizborne kampanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prikazan je ‘dokumentarac’ u kome se Vučić optužuje i za stvari sa kojima nema ama baš nikakve veze - i za sukob Vojislava Šešelja sa "studentima" s početka devedesetih kada sadašnji predsednik nije bio u politici; i za ubistvo Slavka Ćuruvije, a ponovljene su i stare, mnogo puta demantovane laži o tome da se Vučić radovao kada je Đinđić ubijen, da je nosio snajper iznad Sarajeva, da je umešan u kriminal i da štiti ‘mafijaše’.

Novosti navode, da su optužili šefa države i za to što pobeđuje na izborima, jer je kao previše vlastoljubiv", a jako su mu zamerili i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu. Ipak, kako dodaje pomenuti portal, nisu objasnili kako to on, tako "najgori", na svim izborima pobeđuje "najbolje i najlepše".

Sve to predstavlja se kao ‘profesionalno’ i ‘objektivno’ novinarstvo? Može se zaključiti da je kampanja počela jako prljavo, a TV N1, baš kao i svi drugi njihovi brojni mediji na ovim izborima, u ovoj predizbornoj kampanji zaduženi su ne za informisanje, nego za prljavu, najprljaviju kampanju, pišu Novosti.

U toku je, dakle, opšti napad na Aleksandra Vučića koji treba da rezultira njegovim ubistvom i ubistvom njegove porodice, prenose mediji.

Sve to se u Srbiji gde su, prema tom istom N1, mediji navodno pod strahovladom režima, se slobodno objavljuje.

Član Predsedništva Srpske naprdne stranke, Milenko Jovanov, odgovorio je Draganu Đilasu i Draganu Šolaku na propagandni film upućen protiv porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Najpre puste najogavniji propagandni film protiv Aleksandra Vučića, Gebels da im pozavidi, jer se ni on nije setio ovako nešto da uradi.

Ali ni to im ne bude dovoljno, već objave bljuvotinu o liku 'za koga Vučić tvrdi da mu nije otac'. Ej! Tvrdi da mu nije otac! Ima li kraja bolesnoj kampanji Đilasa i Šolaka protiv porodice predsednika Vučića?! Ljudi koji ovo rade nisu poremećeni, nisu ni ološ, ni šljam, jer kada bi ih neko tako nazvao, to bi za njih bili komplimenti. Za njih još ne postoji izraz koji bi ih opisao...

E, o tome odlučujemo 17.12! Da li će ovakva bića odlučivati o svemu u Srbiji i proganjati porodice onih koji imaju dovoljno hrabrosti da se suprotstave njihovoj pljački i otimačini", naveo je Jovanov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

N1 sudi Vučiću kao arogantni tribunal u Hagu: Sraman propagandni film protiv predsednika Srbije primer kampanje mržnje

Izvor: 24sedam.rs, 02.Nov.2023

Optužili su šefa države i za to što pobeđuje na izborima, jer je kao previše vlastoljubiv"

Nastavak na 24sedam.rs...

N1 SUDI VUČIĆU KAO AROGANTNI HAŠKI TRIBUNAL: Sraman propagandni film protiv predsednika kao primer kampanje mržnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 02:15

TV N1, bliske Draganu Đilasu, emitovala je večeras sraman gebelsovski film u kome su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića...Kada mržnja postane jedini politički adut, tada možemo videti da se na televizijama koje emituju program u Srbiji i o Srbiji, ali porez ovde ne plaćaju,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.