N1 SUDI VUČIĆU KAO AROGANTNI HAŠKI TRIBUNAL: Sraman propagandni film protiv predsednika kao primer kampanje mržnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 02:15

N1 SUDI VUČIĆU KAO AROGANTNI HAŠKI TRIBUNAL: Sraman propagandni film protiv predsednika kao primer kampanje mržnje

TV N1, bliske Draganu Đilasu, emitovala je večeras sraman gebelsovski film u kome su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kada mržnja postane jedini politički adut, tada možemo videti da se na televizijama koje emituju program u Srbiji i o Srbiji, ali porez ovde ne plaćaju, propagandni filmovi, sa naracijom u stilu arogantnih haških tužioca, lako postanu tema.

Na prvi dan predizborne kampanje prikazan je ‘dokumentarac’ u kome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Vučić optužuje i za stvari sa kojima nema ama baš nikakve veze - i za sukob Vojislava Šešelja sa "studentima" s početka devedesetih kada sadašnji predsednik nije bio u politici; i za ubistvo Slavka Ćuruvije, a ponovljene su i stare, mnogo puta demantovane laži o tome da se Vučić radovao kada je Đinđić ubijen, da je nosio snajper iznad Sarajeva, da je umešan u kriminal i da štiti "mafijaše".

Optužili su šefa države i za to što pobeđuje na izborima, jer je kao previše vlastoljubiv", a jako su mu zamerili i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu. Ipak, nisu objasnili kako to on, tako "najgori", na svim izborima pobeđuje "najbolje i najlepše".

Sve to predstavlja se kao "profesionalno" i "objektivno" novinarstvo? Može se zaključiti da je kampanja počela jako prljavo, a TV N1, baš kao i svi drugi njihovi brojni mediji na ovim izborima, u ovoj predizbornoj kampanji zaduženi su ne za informisanje, nego za prljavu, najprljaviju kampanju.

Dakle, u toku je opšti napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji treba da rezultira njegovim ubistvom i ubistvom njegove porodice.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsednik Vučić večeras gost "Nacionalnog dnevnika": Govoriće o opštoj hajci koja se vodi protiv njega

Izvor: 24sedam.rs, 03.Nov.2023

TV N1 koja propagira politiku Dragana Đilasa emitovala je sinoć sraman film u kom su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.