Bramerc 21. i 22. februara u Beogradu

Izvor: Beta, 10.Feb.2011, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc 21. i 22. februara u Beogradu

HAG, 10. februara 2011. (Beta) - Glavni tužilac Tribunala u Hagu Serž Bramerc boraviće 21. i 22. februara u "tehničkoj" posetu Beogradu.

Poseta će biti posvećena "operativnim pitanjima" u potrazi za Ratkom Mladićem i Goranom Hadžićem, potvrdjeno je danas u Hagu.

Bramercov savetnik Frederik Svinen rekao je agenciji Beta da će se glavni tužilac sastati sa predsednikom Republike Borisom Tadićem, šefom Nacionalnog saveta za saradnju s Tribunalom Rasimom LJajićem i tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem.

Bramerc će razgovarati i sa zvaničnicima operativnih službi i akcionog tima za potragu za Mladićem i Hadžićem. Od tih sagovornika, glavni tužilac očekuje nove informacije o potrazi za beguncima.

"Biće to veoma važna poseta, primarno posvećena operativnim pitanjima", naznačio je Svinen.


Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAMERC U BEOGRADU O POTRAZI ZA MLADIĆEM

Izvor: Kurir, 10.Feb.2011

HAG - Glavni tužilac Tribunala u Hagu Serž Bramerc (Serge Brammertz) boraviće 21. i 22. februara u "tehničkoj" posetu Beogradu. Poseta će biti posvećena "operativnim pitanjima" u potrazi za Ratkom Mladićem i Goranom Hadžićem, potvrđeno je u Hagu...HAG - Glavni tužilac Tribunala u Hagu Serž...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.