Zeri: Sastanak Tačija i Dačića najteža runda do sada

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeri: Sastanak Tačija i Dačića najteža runda do sada

Peti sastanak premijera Kosova Hašima Tačija i premijera Srbije Ivice Dačića biće jedan od najtežih od početka dijaloga, zbog toga što će se odnositi na ukidanje srpskih struktura na severu Kosova, piše danas prištinski Zeri.

Nekoliko dana uoči susreta dvojice premijera, Tačijev savetnik Bekim Čolaku je za taj list rekao da će naredna runda pregovora najverovatnije ličiti na "maraton".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Sledeći sastanak biće intenzivniji i trajaće dva dana. Glavne teme će biti uspostavljanje vladavine prava na severu, odnosno raspuštanje ilegalnih srpskih struktura u sektoru bezbednosti", rekao je Čolaku.

Povezane vesti: Jahjaga: Sastanak sa Nikolićem uskoro u Briselu Tači: Beograd za razmenu teritorija Irska ministarka podržala reforme i dijalog s Prištinom Ristić: Srbi neće plaćati carinu i poreze Kosovu Dačić u Briselu: Sa Prištinom postignut privremeni dogovor o carinama
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zeri: Sastanak Tačija i Dačića o severu Kosova biće najteži do sada

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2013

Peti sastanak premijera Kosova Hašima Tačija i premijera Srbije Ivice Dačića biće jedan od najtežih od početka dijaloga, zbog toga što će se odnositi na ukidanje srpskih struktura na severu Kosova, piše danas prištinski Zeri...Nova runa pregovora: Ivica Dačić, Ketrin Ešton i Hašim Tači.. ..Nekoliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.