TAČI POBESNEO: Posle škakljivog pitanja novinarke, napustio intervju! NOVI DOKAZ mržnje između Hašima i Ramuša!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAČI POBESNEO: Posle škakljivog pitanja novinarke, napustio intervju! NOVI DOKAZ mržnje između Hašima i Ramuša!

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači je u programu Ora njuza napustio ntervju kada ga je novinarka upitala da komentariše istraživanje, čiji rezultati su pokazali da građani smatraju da Ramuš Haradinaj više radi za interes Kosova od njega. 

Na pitanje "Za koga verujete da više radi u interesu Kosova, Ramus Haradinaj ili Hašim Tači?", 82 odsto građana je odgovorilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je to Haradinaj, a 18 da je to Tači.

Anketa je objavljena na društvenim mrežama.

U trenutku kada je novinarka Bet Njuma pitala Tačija zašto je percepcija javnosti takva, on je napustio intervju, prenela je prištiska Bota sot.

Napominje se da je ovaj intervju za RTV Ora njuz sa Tačijem dogovoren je nekoliko dana ranije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinarka razljutila Tačija

Izvor: Mondo, 04.Mar.2019

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači je u programu Ora njuza napustio intervju...Foto: Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu Hašim Tači..On je to uradio kada ga je novinarka upitala da komentariše istraživanje, čiji rezultati su pokazali da građani smatraju da Ramuš Haradinaj više...

Nastavak na Mondo...

Tači i Haradinaj: Kosovo će ojačati odnose sa SAD

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Mar.2019, 15:38

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je u utorak da će Kosovo još više ojačati specijalne odnose sa SAD-om i da će nastaviti putem integracija u međunarodnim organizacijama kao što su NATO, EU, i UN.  Tači je na obeležavanju 21. godišnjice Epopeje Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) pozvao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.