Izvor: 011vodič.com, 12.Nov.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron iznenada pozvao Vučića i Tačija na sastanak

Predsednik Francuske Emanuel Makron iznenada je danas pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog predsednika Hašima Tačija na sastanak, nezvanično saznaje “Blic”.

“Makron hoće ponovo da se vidi sa Vučićem, a onda sa Vučićem i Tačijem zajedno”, rekli su “Blicu” diplomatski izvori.
Vučić i Tači se nalaze u Parizu gde prisustvuju “Forumu o miru”. Vučić je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << napustio Panel o multilaterizmu u okviru Foruma kako bi razgovarao sa francuskim predsednikom.
Makron se, inače, sinoć bilatelarno sastao sa Vučićem, sa kojim je razgovarao više od sat vremena.
Makron je ranije u više navrata istakao nameru da se Francuska direktnije uključi u dijalog Beograda i Prištine koji je blokiran već duže vreme.

The post Makron iznenada pozvao Vučića i Tačija na sastanak appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makron pozvao Vučića i Tačija na sastanak

Izvor: RTS, 12.Nov.2019

Predsednik Francuske Emanuel Makron pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sastanak. Izveštač RTS-a je nezvanično saznao da je i predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači pozvan da im se pridruži. ...

Nastavak na RTS...

Makron iznenada pozvao Vučića i Tačija na sastanak

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2019

PARIZ - Predsjednik Francuske Emanuel Makron danas je, nakon otvaranja Foruma mira, iznenda pozvao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Hašima Tačija na sastanak, nezvanično saznaje "Blic".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.