Tači: Imamo jedinstvenu podršku SAD, kako republikanaca takođe i demokrata

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Imamo jedinstvenu podršku SAD, kako republikanaca takođe i demokrata

Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je danas posle sastanka sa američkim senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem i da Kosovo ima „jedinstvenu podršku“ SAD, kako demokrata, tako i republikanaca.Tači je na Fejsbuku napisao da će tu podršku Kosovo imati i u nastavku dijaloga >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << o normalizaciji odnosa sa Srbijom.

„Danas sam imao značajan sastanak sa kosovskim prijateljima, američkim senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem. Podrška Sjedinjenih Američkih Država jedinstvena je, kako od republikanaca, tako i od demokrata. Naše partnerstvo sa SAD bilo je i ostaje presudno u bilo kojem procesu za Kosovo.

Ta podrška će se nastaviti u procesu dijaloga Kosova i Srbije, koji će se završiti priznanjem Kosova od strane Srbije i našim članstvom u NATO, EU i UN“, napisao je Tači.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači: Imamo jedinstvenu podršku SAD, kako republikanaca takođe i demokrata

Izvor: Beta, 04.Sep.2019

Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je danas posle sastanka sa američkim senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem i da Kosovo ima „jedinstvenu podršku“ SAD, kako demokrata, tako i  republikanaca.Tači je na Fejsbuku napisao da će tu podršku Kosovo imati i u nastavku dijaloga o normalizaciji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.