Tači: Imamo jedinstvenu podršku SAD

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Sep.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Imamo jedinstvenu podršku SAD

Predsjednik Kosova Hašim Tači osvrnuo se na svom zvaničnom Facebooku profilu na današnji sastanak sa američkim senatorima, demokratom Ronom Johnsonom i njegovim republikanskim kolegom Chris Murphyem.  "Podrška Sjedinjenih Država Kosovu je jedinstvena, kako Demokrata, tako i Republikanaca. Naše partnerstvo sa SAD bilo je i ostaje presudno u bilo kojem procesu za Kosovo. Ta podrška će se nastaviti u procesu dijaloga Kosova i Srbije, koji će se završiti priznanjem Kosova od...
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tači: Imamo podršku američkih republikanaca i demokrata

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2019

KOSOVSKA MITROVICA - Predsjednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači saopštio je danas poslije sastanka s američkim senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem da Kosovo ima "jedinstvenu podršku“ SAD, kako od demokrata, tako i od republikanaca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.