Vučić danas u Novom Sadu predstavlja nove ministre

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Apr.2014, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas u Novom Sadu predstavlja nove ministre

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće održana danas u 16 sati u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u službi za informisanje SNS.
Sednica će biti zatvorena za javnost, a po njenom završetku lider SNS i mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić obratiće se novinarima.
Vučić bi, kako je ranije najavio, članovima Glavnog odbora trebalo da saopšti imena ministara u novoj vladi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> U Skupštinu Srbije juče je stigao Predlog zakona o ministarstvima, kojim je predviđeno da nova vlada ima 16 ministarstava, a Vučić je ranije najavio da će vlada biti formirana u nedelju, 27. aprila, do 19 sati.
Mandatar je najavio da će osim naprednjaka ministri biti i predstavnici socijalista i veći broj nestranačkih ličnosti i eksperata, dok će SVM uz podršku vladi imati i predstavnike među državnim sekretarima.
Izvor: Tanjug

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić predstavio ministre

Izvor: Studio B, 25.Apr.2014

Posle sednice Glavnog odbora Srpske napredne stranke saopštena su imena ministara iz redova naprednjaka i onih koji u vladu ulaze kao nestranačke ličnosti. U novoj vladi biće 16 ministara i dva bez portfelja. ..Veći deo vlade sada, manji će biti poznat posle sednice socijalista...Na sednici glavnog...

Nastavak na Studio B...

Vučić predstavlja ministre nove Vlade

Izvor: Akter, 25.Apr.2014

Sednica Glavnog odbora SNS-a, na kojoj će lider SNS Aleksandar Vučić saopštiti imena ministara u novoj vladi, počela je nešto posle 16 sati u Novom Sadu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.