OPŠTINSKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA LISTU DOSTA JE BILO-SAŠA RADULOVIĆ

Izvor: Radio Dunav, 08.Apr.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTINSKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA LISTU DOSTA JE BILO-SAŠA RADULOVIĆ

Opštinska izborna komisija (OIK) proglasila je danas listu “Dosta je bilo-Saša Radulović”  i ona će 24. aprila na izbornom listiću biti pod rednim brojem 11. Na sednici je rečeno da su članovi ove koalicije prikupili 324 potpisa od kojih je 313 validno i na taj način su ispunili uslove za proglašenje liste.Rok za predaju izbornih lista ističe u ponoć, a do sada je proglašeno 11 izbornih lista.

Prva na glasačkom listiću biće lista „Aleksandar Vučić – >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Srbija pobeđuje”, a druga „Dr Živorad Smiljanić-Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav”, dok će treća biti „SDS – Boris Tadić, SPO – LDP”.Slede ih „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”, a zatim i „Milan Dražić-Vi znate zašto,Milan Dražić”, pa lista “Saveza vojvođanskih Mađara”.Pod rednim brojem sedam biće lista „Dr Bruno Urbanovski-Za pravednu opštinu Apatin-Demokratska Stranka (DS-DSHV)”, a zatim će ići „Republikanska stranka -Republikanus part-Zlatko Klecin”, „Zelena Stranka ” lista „Za naš Apatin” i lista “Dosta je bilo -Saša Radulović”.
Stanovnici Apatina  će na predstojećim izborima glasati na 29 biračkih mesta.Predizborna tišina tokom koje je zabranjena izborna propaganda, počeće 21. aprila u ponoć i trajaće do zatvaranja biračkih mesta 24. aprila.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri stranke u Nišu predaju liste u zadnji čas

Izvor: JužneVesti.com, 08.Apr.2016

U ponoć ističe rok za podnošenje izbornih lista, a zadnji dan za predaju iskoristiće u Nišu tri partije. Inače, za sada je prihvaćeno 11 kandidatura.

Nastavak na JužneVesti.com...

Završena predaja izbornih lista

Izvor: Danas, 09.Apr.2016, 11:47

Beograd - U ponoć je istekao rok zapredaju lista za republičke izbore, koji će biti održani 24. aprila, a stranke i koalicije mogu do 12. aprila u ponoć da povuku listu...Republička izborna komisija (RIK) u sredu 13. aprila, u ponoć, trebalo bi da zaključi zbirnu listu stranaka i koalicija koje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.