Hadžić vraćen u Hag zbog lečenja

Izvor: Studio B, 10.Maj.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadžić vraćen u Hag zbog lečenja

Haški optuženik Goran Hadžić vratio se u petak u Hag, jer je tako bilo određeno u odluci o njegovom privremenom puštanju na slobodu, rekao je danas Tanjugu njegov branilac Zoran Živanović.

"Zbog poverljivosti te infromacije nismo mogli ranije da saopštimo tačan datum njegovog povratka u Hag", dodao je Živanović.

Advokat >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je precizirao da je Hadžić u Hag vraćen zbog kontrolnog pregleda posle uzimanja prepisane terapije, kao i da očekuje da će nakon pregleda njegov branjenik ponovo biti vraćen u Srbiju.

Haški tribunal pustio je 16. aprila Hadžića na privremenu slobodu iz zdravstvenih razloga.

Suđenje Hadžiću je u prekidu od oktobra 2014. kada mu je pozlilo u sudskom pritvoru.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Goran Hadžić vraćen u Hag

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2015

Haški optuženik Goran Hadžić vratio se u petak u Hag, jer je tako bilo određeno u odluci o njegovom privremenom puštanju na slobodu, rekao je njegov branilac Zoran Živanović...- Zbog poverljivosti te infromacije nismo mogli ranije da saopštimo tačan datum njegovog povratka u Hag - dodao je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.