TRZANOVU IZLUDELA DECA Goca isprozivala fanove oni je napali

Izvor: medio.rs, 17.Apr.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRZANOVU IZLUDELA DECA Goca isprozivala fanove oni je napali

Goca Tržan, pevačica i najstroža članica žirija „Pinkovih zvezdica“, potpuno je poludela kada je od fana dobila nepismenu poruku.

Poznata po britkom jeziku, muzička zvezda nije odolela, a da ne isproziva tvorca ovog „dela“, zbog čega ju je napala horda sličnih devojčica i dečaka. Revoltirana pevačica potpuno se razbesnela kada je shvatila da većina njenih fanova nije shvatila zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je isprozivala jednog od njih.

- Jer ste vi Goca Tržan? Vi ste moj najveći fan. Pre divna ste. Dali možete da me zapratite? - glasila je poruka koju je pevačica dobila, a po kojoj se vidi da osoba koja se obraća Goci nije gramatički potkovana, dok joj ni padeži nisu jača strana.

Kako bi ostalima skrenula pažnju, Tržanova je sadržaj poruke objavila, ali joj se to obilo o glavu jer je nastala prava svađa između nje i ostalih fanova. Dok su joj jedni zamerali što razotkriva šta joj pišu, drugi su sasuli salvu uvreda na njen račun. Da stvar bude gora, niko od njh nije shvatio da je reč o gramatičkim greškama, što je još više iznerviralo pevačicu jer je shvatila da su čitave generacije mladih potpuno nepismene.

- Da si ti iole obrazovan, skontao bi da se ne radi o sadržini poruke, nego o nepismenosti. Slažem se da su u pitanju starije osobe, pa i ajde, ali deca u današnje vreme da ne znaju osnovne stvari, to je sramota - poručila je pevačica.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.