SVE KLOŠARI Bivši muž Goce Tržan se uključio sa utakmice, ali nije očekivao da će Moka Slavnić OVO reći (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 00:07

"SVE KLOŠARI" Bivši muž Goce Tržan se uključio sa utakmice, ali nije očekivao da će Moka Slavnić OVO reći (VIDEO)

Zanimljiv snimak.

Košarkaši Crvene zvezde slavili su 91:78 u trećem meču finalne serije ABA lige protiv Partizana.

Jedan od ljudi koji su izazvali najviše pažnje svojim prisustvom bio je Ivan Marinković, bivši učesnik nekoliko rijaliti programa i takođe bivši muž pevačice Gordane Tržan.

On se uživo uključio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom Instagramu tokom meča i zajedno sa Zoranom Mokom Slavnićem pozdravio Slavnićevog sina Zvezdana.

Istakao je kako je neverovatna čast sedeti pored legendi kao što su Slavnić i Veselin Vujović, a Moka mu je u šali dobacio "sve klošari".

Snimak možete OVDE videti.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Naneli o sukobu sa navijačem Zvezde: Branio sam se VIDEO

Izvor: B92, 19.Jun.2023

Košarkaš Partizana Džejms Naneli umalo je ušao u fizički okršaj sa jednim navijačem Zvezde tokom treće utakmice finalne serije ABA lige...Amerikanac se nalazio u uglu igrališta kada mu je pristalica crveno-belog tima nešto dobacio, a Naneli se na njega zaleteo i krenuo da mu zada udarac pesnicom...Uspeo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.