Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako Goca Tržan proziva kolege! (foto)

Goca Tržan je izgeda bila malo nervozna, pa je rešila da proziva kolege kojima je objasnila šta treba da objavljuju na Tviteru, a šta ne. Pogledajte kako je im je to Goca očitala bukvicu. A OVDE POGLEDAJTE KAKO SE GOCA TRŽAN OBRAČUNAVA SA FANOVIMA scandal.rsivan vučićević, printscren The post Pogledajte kako Goca Tržan proziva kolege! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ljuba Pantović u toplesu! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2017

Sada možete da vidite kako izgeda profesionalni sportista Ljuba Pantović kada se skine! Naime, Ljubi na liniji i figuri mogu da pozavide mnoge žene, ali sada možemo i da vidimo njeno bujno poprsje, pa i nije čudo što će se ona fotografisati za američko izdanje magazina Plejboj! scandal.rsivan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.