Novi SCANDAL! donosi: Leontina i Goca Tržan zaratile zbog Joksimovića!

Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi SCANDAL! donosi: Leontina i Goca Tržan zaratile zbog Joksimovića!

Kako novi SCANDAL! saznaje, Leontina Vukomanović  i Goca Tržan opasno su se posvađale na jednom od snimanja Pinkovih zvezdica zbog Željka Joksimovića!

Naime, Goca smatra da bi njen duet sa Željkom bio pun pogodak, te da je Leontinino >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << vreme prošlo!

“Željko i ja bismo snimili odličan duet! Mi imamo slične energije, što nije slučaj i sa tobom! Ti se, Leontina, prosto razlikuješ, više bi ti legao Željko Vasić ili Vlado Georgiev”, siktala je Goca.

Šta joj je Leontina odgovorila, kako su ih organizatori smirili, ali i kako je do kraja proteklo snimanje Pinkovih zvezdica, pročitajte u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg nedeljnika SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.