Manijak od MUP-a tražio podatke o Goci Tržan; pevačici poslali upozorenje!

Izvor: Press, 28.Avg.2013, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak od MUP-a tražio podatke o Goci Tržan; pevačici poslali upozorenje!

Goca Tržan dobila je upozorenje iz policije da se o njenim ličnim podacima raspitivao izvesni M. V. (42), koji je nedavno u Beogradu oblepio brojne bandere plakatima na kojima navodi da želi da dođe do njene adrese!
Pevačica je preplašena, a od MUP-a Srbije tražila je zaštitu jer ne zna šta njoj nepoznati čovek želi od nje i zbog čega traži lične podatke.
- Sve je počelo kada je Gocina prijatejica fotografisla čoveka koji je pokušavao da se popne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na banderu kako bi okačio neki plakat, a na papiru je pisalo da je on traži, da mu je potrebna njena adresa i lični podaci. Takođe, na plakatu su bili i njegovi podaci - ime, godina i mesto rođenja, njegova slika i broj telefona. I Goca je tu fotografiju, koju joj je prosledila drugarica, okačila na svoj profil na Tviteru. Potom je na Fejsbuku Gocin fan okačio sliku istog tog plakata, samo sa druge bandere u Beogradu, što je značilo da je taj čovek zalepio više takvih oglasa - rekao je izvor blizak pevačici.

 
- Goca je taman zaboravila na sve, a onda ju je zvala nekadašnja saradnica, koja joj je rekla da je neki čovek zove danima i od nje zahteva da mu da Gocinu adresu, a potom je na Gocinu adresu stigao i plavi koverat iz MUP-a sa obaveštenjem da je taj M. V. od njih tražio njene podatke, a pošto oni to mogu da izdaju samo nekom ovlašćenom licu ili instituciji, obavestili su je i pitali da li želi da mu daju njenu adresu i ostale lične podatke. Tada je ona odlučila da ode u policiju i obavesti ih da ne zna ko je taj čovek i da ne želi da mu daju njene lične podatke. Oni su joj rekli i da se rasptivao o njenoj adresi i kao argumet za dobijanje je naveo lične razloge. Goca nema pojma koji su to lični razlozi jer čoveka ne poznaje i ne zna šta hoće od nje, a veoma se plaši da bi ta osoba mogla da je povredi. U velikom je strahu i tražila je zaštitu od policije - dodaje izvor.

 
Gocin portparol potvrdio je ove informacije.
- Tačno je da je gospođa Tržan dobila obaveštenje iz MUP-a, ali u cilju istrage i njene lične bezbednosti nećemo davati nikakav komentar. Dokaze da je dobila obaveštenje ćemo vam dostaviti - saopšteno je iz pevačicine PR službe.

Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.