Ivan Marinković se ne odvaja od malog Željka Kulića, a sad Goca Tržan otkrila da li je u kontaktu sa ćerkom Lenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 07:55

Ivan Marinković se ne odvaja od malog Željka Kulića, a sad Goca Tržan otkrila da li je u kontaktu sa ćerkom Lenom

"To je stvar mog deteta da o tome priča!"

Pevačica Goca Tržan, bila je sinoć gošća u emisiji "Amidži šou", voditelja Ognjena Amidžića.

Pored nje, gosti su bili i Mirka Vasiljević, Milica Pavlović, Princ od Vranje.

Podsetimo, Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan i rijaliti učesnik, je u šestoj sezoni Zadruge započeo i učvrstio svoj odnos sa sinom, kojeg ima sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić, Željkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kulićem.

Sada je u rubrici "Pazi, Mina", Tržanova dobila pitanje koje se odnosilo na odnos Marinkovića i njegove ćerke Lene Marinković, koju ima sa pevačicom.

- Da li je tvoj bivši muž Ivan, u kontaktu sa vašom ćerkom? - glasilo je pitanje:

- Malopre sam dala odgovor, ne bih to da komentarišem, mislim da je glupo da komentarišem to,  to je stvar mog deteta da o tome priča, stvarno je glupo da ja pričam o njenom životu - rekla je Goca.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.