HIT Svekrva Goce Tržan joj komentariše slike na Instagramu, a posebno jednu

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT Svekrva Goce Tržan joj komentariše slike na Instagramu, a posebno jednu

Poslovne obaveze koje najčešće imaju oboje nastupajući u klubovima i drugim mestima gde je dobar provod zagarantovan, ne dopušta članici žirija „Pinkovih Zvezdica“ i pevačici Goci Tržan da često izlazi sa svojim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem.
Međutim, njih dvoje su večeras pronašli vremena i da malo izađu u provod. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
A kako Raša ne voli da se fotografiše, momenat njihovog izlaska zabeležila je Goca koja je istakla da je svog supruga ovekovečila uprkos tome što on to ne voli.
– Čovek koji ne voli da se slika i njegova uporna, starija polovina – napisala je Tržanova u opisu fotografije, piše Puls.

#nightout #love #hubby #forever #couple covek koji ne voli da se slika i njegova uporna starija polovina.
A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on May 17, 2017 at 11:09am PDT


Na sledećoj stranici pročitajte šta je pevačica odgovorila.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.