Goca je PRAVA SREĆNICA: Nove fotke supruga Raše pokazuju koliko je DOBAR FRAJER! (foto)

Izvor: Story, 09.Jan.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca je PRAVA SREĆNICA: Nove fotke supruga Raše pokazuju koliko je DOBAR FRAJER! (foto)

Radomir Novaković objavio selfi iz teretane! Na njegov izgled niko nije ostao ravnodušan, a ovo je dokaz zašto je starija pevačica procvetala pored njega! Radomir Novaković, suprug pop pevačice Goce Tržan šokirao je sve pratioce na društvenim mrežama kada je objavio svoju golišavu fotografiju iz teretane! View this post on Instagram Kad te drugar i ... The post Goca je PRAVA SREĆNICA: Nove fotke supruga Raše pokazuju koliko je DOBAR FRAJER! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

JANUAR U GRADU NA FLORIDI: Nina Radulović UŽIVA U MAJAMIJU (foto)

Izvor: Story, 09.Jan.2019

Popularna voditeljka Nina Radulović, hladan januar provodi u sasvim drugoj dimenziji i to u Majamiju.  Beogradska zima zamenjena je toplim gradom na Floridi a Nina je svoje fanove i pratioce počastila prelepim fotografijama koje će sve na trenutak bar u mislila teleportovati na ovu luksuznu destinaciju....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.