Goca Tržan prolazi kroz tešku borbu: Treći put idem na vantelesnu oplodnju!

Izvor: Story, 04.Dec.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan prolazi kroz tešku borbu: Treći put idem na vantelesnu oplodnju!

Pevačica Goca Tržan koja je udata za 14 godina mlađeg bubnjara Radomira Rašu Novakovića ottkrila je za jedan domaći medij da će, posle Nove godine treći put otići na vantelesnu oplodnju. – Treći put idem na veštačku oplodnju. Moram da kažem da nemam velika očekivanja. Videćemo šta će biti, znam samo da neću da padam u depresiju, niti da ... The post Goca Tržan prolazi kroz tešku borbu: Treći put idem na vantelesnu oplodnju! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NEĆU DA PADAM U DEPRESIJU: Goca Tržan iskreno o trećem pokušaju vantelesne oplodnje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

Goca Tržan prolazi kroz tešku borbu...Goca Tržan otvoreno govori o borbi za potomstvo i pokušajima da sa suprugom Rašom Novakovićem dobije prinovu, a kako je sada ispričala posle Nove godine će treći put otići na vantelesnu oplodnju...Goca Tržan, koja iz prvog braka sa rijaliti učesnikom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.