NEĆU DA PADAM U DEPRESIJU: Goca Tržan iskreno o trećem pokušaju vantelesne  oplodnje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆU DA PADAM U DEPRESIJU: Goca Tržan iskreno o trećem pokušaju vantelesne oplodnje!

Goca Tržan prolazi kroz tešku borbu.

Goca Tržan otvoreno govori o borbi za potomstvo i pokušajima da sa suprugom Rašom Novakovićem dobije prinovu, a kako je sada ispričala posle Nove godine će treći put otići na vantelesnu oplodnju.

Goca Tržan, koja iz prvog braka sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, poslednjih šest godina pokušava da ostane u drugom stanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Treći put idem na veštačku oplodnju. Moram da kažem da nemam velika očekivanja. Videćemo šta će biti, znam samo da neću da padam u depresiju, niti da se stresiram ako ni ovog puta ne uspe - rekla je pevačica za "Hit Informer".

Goca je do sada dva puta ovim putem pokušala da dobije drugo dete, ali ne gubi nadu i ne odustaje, te se trudi da javnim obraćanjem ohrabri i druge žene koje prolaze kroz isto.

- Nemogućnost rađanja i začeća u ovim vremenima je kao epidemija. To je ono što ljudi treba da shvate i da se nekako pozabave tim problemom. Moje mišljenje je da se treba redovno pregledati, što ranije probati inseminaciju, srediti hormone i druge stvari koje ne fuknkcionišu - dodala je ona za pomenuti list.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.