Goca Tržan i Sandra Afrika se usred emisije poljubile u usta! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan i Sandra Afrika se usred emisije poljubile u usta! VIDEO

Goca Tržan i Sandra Afrika premijerno su sinoć predstavile spot za pesmu "Pozovi ga ti", koja obiluje vrućim scenama dve atraktivne pevačice.

Neverovatan spoj Sandre Afrike i Goce Tržan napravio je pravi medijski bum! Niko nije mogao da očekuje ovakav duet, a gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, dve atraktivne pevačice su otkrile kako je došlo do saradnje: "Našle smo se negde >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na pola puta i snimile smo super pesmu", objasnila je Goca. Spot obiluje vrućim scenama, a iako su se kroz čitavu numeru dodirivale, u spot ipak nije došlo do poljupca.

Na Ognjenovo pitanje da li bi smele da se poljube u studiju, Goca je rekla kroz smeh: "Što da ne, ja sam se jutros obrijala", a onda su to i učinile:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ljubile se Goca Tržan i Sandra Afrika

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2015

Da nežnosti nisu rezervisane samo za spot, Goca Tržan i Sandra Afrika su pokazale gostujući na TV Pinku u emisiji "Ami Dži" voditelja Ognjena Amidžića...Ognjen Amidžić je izrazio želju da se atraktivne pevačice poljube pred kamerama što su one oberučke prihvatile. Poljubac je pao bez mnogo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.