Gasprom obustavio gas Italiji, navodeći kao problem transport kroz Austriju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Okt.2022, 18:16

Gasprom obustavio gas Italiji, navodeći kao problem transport kroz Austriju

Ruski Gazprom obustavio je isporuke gasa italijanskoj kompaniji Eni, navodeći kao problem transport kroz Austriju, saopštio je u subotu, 1. avgusta, italijanski energetski gigant dodajući da radi na rešenju ovog problema. "Gasprom nam je predočio da nije u mogućnosti da potvrdi isporuku zahtevanih količina za danas, navodeći kao razlog nemogućnost transporta gasa kroz Austriju", ističe se u saopštenu Enija. Zbog toga, "tokovi ruskog gasa u Eni preko ulazne tačke u...
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rusija prestala da šalje plin u Italiju: Kao razlog navodi problem transporta kroz Austriju

Izvor: Danas, 01.Okt.2022

Ruski Gasprom obustavio je isporuke gasa italijanskoj kompaniji Eni, navodeći kao problem transport kroz Austriju, saopštio je danas italijanski energetski gigant dodajući da radi na rešenju ovog problema.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.