Četvrti Boljšoj festival dovodi istaknute svetske muzičare

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Jul.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti Boljšoj festival dovodi istaknute svetske muzičare

DRVENGRAD - Pobednik najprestižnijeg svetskog muzičkog takmičenja „P. I. Čajkovski“, jermenski violončelista Narek Haknazarijan kao i proslavljeni umetnici, tenor Zoran Todorović, violinista Nemanja Radulović i pijanista Juri Rozum, biće gosti četvrtog muzičkog festivala „Boljšoj“ koji počinje u petak, 15. i trajaće do 17. jula na Mećavniku, uz podršku kompanije Gasprom njeft, saopštili su organizatori festivala.

 
Muzički festival Boljšoj pokrenuo je naš proslavljeni reditelj Emir Kusturica sa ciljem da mlade talente iz muzičkih škola i akademija iz Srbije, Republike Srpske a od prošle godine, i Rusije, predstavi stručnoj i široj javnosti.

Svake godine, festival...
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.